/ kläder /

Många avcheck inför resan!Hej vänner!

Det är lördag och jag har precis haft min framtida hyresgäst här på besök för att titta på lägenheten och skriva på papper. Känns så himla skönt att ha det avcheckat på listan. Det var en tjej som skulle avsluta en kurs som låg släpandes, vilket gjorde att hon sökte en lägenhet för just de 2 månader jag är bortrest. 
Så nu kan jag få in hela mitt csn utan en bostad att betala, (eller bostaden i Tanzania kostar ungefär lika mycket) men slipper dubbla kostnader och kan göra annat roligt för det som blir över. 

Har också köpt all medicinering för 2800 kronor. Phuh så mycket dyrare än vad jag kunnat tänka mig. Har börjat äta Lariam nu som är malaria-tabletter, och ska se hur kroppen reagerar på dem. Lite otäckt då Frida blev riktigt dålig med paranoia och hallucinationer. Nilla berättade att hon fick mycket mardrömmar. Och är det så att jag också reagerar på dem så ska jag alltså äta dessa dels nu på test, sen om de funkar okej 3 veckor innan avresa, 8 veckor under tiden i Tanzania samt 4 veckor efter hemresa. Det gör att jag kommer ha mardrömmar i 4 månader från nu typ?! Känns sådär halvdant att stoppa i sig massa tabletter med så knäppa biverkningar, men måste ju skyddas mot Malaria...

Så nu känns mycket på det klara. Nu är de sista utgifterna här på hemmaplan att betala utrustning och sånt som jag behöver ha med mig till hostellet. Sånt där smått och smart men som ändå kan rusa iväg när man väl kommer på vad man behöver.

Nåväl. Nu har jag iallafall sportlov! Vem har det liksom på universitetet? Så ska ta med min dator och all min kurslitteratur och åka hem till mina föräldrar som också har sportlov (lärare) och jobba därifrån i veckan. Så kan jag hjälpa Amanda och Pierre med flytten och åka skidor när jag behöver pluggpaus. 

Men FÖRST. Köpenhamn över dagen och kvällen för att fira Hannes och Linn som fyllde 25 år igår. Ska bli riktigt roligt att gå ut och dansa där. De har 2 vänner som bor i Köpenhamn där vi ska förfesta innan. Och så förmodligen tåget hem till Linghem imöra.

Puss och kram